Mahdollisuus

Pohjoisen Kymenlaakson matkailulle avautuu kokonaan uusi mahdollisuus lähivuosina, kun Kimolan kanava valmistuu. Huviveneet ja vesibussit pääsevät vaikkapa Jyväskylästä tai Lahdesta Jaalan Pyhäjärvelle ja Kuusankosken Voikkaalle asti.
Venematkailu edellyttää uudenlaisten palveluiden kehittämistä ja esimerkiksi veneiden polttoainehuollon perustamista reitin varrelle.
Palveluiden tarjoaminen ei rajoitu pelkästään kesäveneilyyn, vaan kanava luo tilauksen myös vaikkapa veneiden talvisäilytys- ja kunnostuspalveluille. Vene on helppo tuoda vesitse Lahdesta ehkä piirun verran edullisimpien palveluiden äärelle Kouvolaan.
Se, kuinka kiinnostava kohde Kouvola veneilijöiden mielestä on, riippuu kokonaan alueen matkailu- ja venepalveluiden sekä tapahtumien tarjonnasta lähivuosina. Alan yrittäjät odottavat jo innolla kanavan valmistumista.

Hannu Helineva, päätoimittaja

Viikon lukijakuva

Jakelureklamaatiot

05/2800 4650 tai 05/2100 5650

(arkisin klo 6.00 – 8.30)

Kaakon Viestinnän varhaisjakelu

 

 

 

Klikkaamalla "Kaupunkilehdet kiitos!" -kuvaa, voit imuroida Sanomalehtien liiton sivulta tekstin postilaatikkoosi tai oviluukkuun, jolloin kotiisi jaetaan vain kaupunkilehti, mutta ei suoramainoksia.