625.

Vartin historiassa kääntyy uusi sivu vappuna. Vartti Kymenlaakso muuttuu toukokuun alussa Keskiviikoksi. Uusi lehti ilmestyy maakuntalehden välissä liitteenä ja lisäksi se jaetaan Kaakon Viestinnän varhaisjakelualueella myös niihin talouksiin, joihin ei tule tilattua päivälehteä.
Kaakkois-Suomessa kolmena erilaisena osapainoksena ilmestyvän lehden sisältö painottuu vahvasti loppuviikon ajankohtaisiin tapahtumiin. Siinä on myös oma foorumi lukijoille, tiivis uutiskatsaus, ruokavinkkejä sekä viikon tv-ohjelmat.
Lehden päätoimittajana ovat Keskiviikon julkaisualueella ilmestyvien maakuntalehtien päätoimittajat. Oma roolini on tuottaa Keskiviikoa yhdessä Tiina Bolzin kanssa.
Vartin mukana myös pääkirjoitukseni siirtyvät historiaan. Tämä on 625:s kirjoitukseni. Haluan kiittää Vartin lukijoita ja ilmoittajia vuosia jatkuneesta kannustavasta palautteesta ja kasvaneesta mielenkiinnosta lehteä kohtaan sekä toivottaa jokaisen tervetulleeksi uuden Keskiviikon pariin ensi viikosta lähtien.

Hannu Helineva, päätoimittaja

Viikon lukijakuva

Jakelureklamaatiot

05/2800 4650 tai 05/2100 5650

(arkisin klo 6.00 – 8.30)

Kaakon Viestinnän varhaisjakelu

 

 

 

Klikkaamalla "Kaupunkilehdet kiitos!" -kuvaa, voit imuroida Sanomalehtien liiton sivulta tekstin postilaatikkoosi tai oviluukkuun, jolloin kotiisi jaetaan vain kaupunkilehti, mutta ei suoramainoksia.